Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Magamról

3.jpgA nevem Kaján Ildikó. Néhány éve ismerkedtem meg a hangterápiával, végeztem el a Balla-féle hangterápia tanfolyamot. Ismeretségem a hangtálakkal már régebbi, mondhatnám "szerelem első rezgésre" volt, úgy éreztem, valaha már volt dolgom ezekkel a hangszerekkel, és nekem foglalkoznom kell velük.

Belső önismereti szellemi utam már kamaszkoromban a jógával kezdődött, aztán egy évtizedes "kitérő" után folytatódott. A Metafizikai Szellemtudományi Akadémián végeztem parapszichológusként, spirituális gyógyítóként. Itt az energiával való munkától a karmaoldásig, a szellemsebészettől a lakástisztításig nagyon átfogó parapszichológiai ismereteket szereztem,  de szellemi utam mai napon is fojtatódik, ez a tudás a gyógyítói tevékenységem során is egyre bővül, más szintekre jut. A MSZA befejezése óta még tanultam atlantiszi kabalát, számmisztikát, mágiát, nőiesség erősítő technikákat, shiatsu masszázst és még biztosan nincs vége a tanulásnak. Az utóbbi két évben a hangtálterápiával gyógyítottam sokat, így szerezve rengeteg hasznos tapasztalatot, élményt. Hangtálkészletem egyre bővítettem Balla Tibor szakértő segédletével, aki Nepálban saját kezűleg válogat ki minden egyes általa forgalmazott tálat. Köszönet neki a segítségért.

Lenyűgözve figyelem, ahogy közreműködésemmel a hangok megszületnek, felerősödnek, kiteljesednek, majd elhalkulnak és megszűnnek. Aztán újra születnek és kezdődik elölről egy újabb életciklus. Kezelés közben a rezgések engem is ugyanúgy átjárnak, feltöltenek, nem tudok betelni a hangtálak és a gong varázslatával, én is meditatív állapotba kerülök.

Hangterápia közben vájt fülekkel figyelem, hol nem szólnak úgy a tálak, ahogy kellene, mintegy diagnosztizálva az energiahiányos területeket, majd különleges figyelmet szentelek ezeknek a testrészeknek, szerveknek, csakráknak.

A rezonancia megfigyelhető az emberek közti kapcsolatban és a gondolkodásban is. Ez a vonzás törvénye, mely szerint olyan embereket, helyzeteket vonzunk magunkhoz, melyek rezonálnak uralkodó gondolatainkra, érzelmeinkre. Minden valószínűség szerint, ha valaki ezeket az oldalakat olvassa, adj Isten eljön hozzám valamelyik terápiára, hasonlóan rezonál, mint én, valamelyik síkon. Remélem, hogy tapasztalatommal segíteni tudok mindenkin, aki hozzám fordul!